به نظر می رسد که غذاهای پرواز روز به روز در حال تغییراست. اما جان والتون، کارشناس هوانوردی چند ترفند مهم برای تهیه غذای مناسب هنگام پرواز دارد.

مقداری بیشتر هزینه‌ کنید
ساده ترین راهکار این است که چند دلار اضافی خرج کنید. تعداد زیادی ای از شرکت های هواپیمایی وعده های غذایی را ارائه می دهند، که سطح کیفیت بهتری دارند. به عنوان مثال، در شرکت هواپیمایی فرانسه، مکانی به نام la carte” هست و با هزینه  ۱۲ تا ۲۸ یورو سرآشپز دارد و همچنین منو سنتی فرانسه، غذاهای دریایی و ایتالیایی را ارائه می دهد. در ترمینال ۵ لندن، رستوران های Gordon Ramsay’s Plane Food Grab & Go Picnic قرار دارند که سالاد چغندر ترد و یا گوشت گاو همراه با خردل، انواع سالمون کبابی خوشمزه یا کلم بروکلی، پنیر ترش، با شکلات تارت و پنیرهای بریتانیایی دراین رستوران ها سرو می شوند.

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها